Графичен Дизайн

Графичен Дизайн 2017-11-16T22:52:21+00:00

Независимо колко е добра стратегията Ви и колко е уникално съдържанието, което създавате, графиките са тези, които вдъхват живот на всяка една концепция. Завладяващите изображения, които създаваме придават завършен вид на всяко едно маркетингово съобщение. Графичният дизайн е основен компонент в маркетинга, а ако не използвате визуално съдържание, то пропускате огромни възможности за комуникация с Вашата аудитория.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Правилното използване на графичен дизайн е много повече от просто прилагане на картинки и рисунки – той е комуникация чрез визуализация. Дизайнът е този, който Вашите клиенти и/или партньори ще забележат от самото начало, тъй като той е неизменна част от цялостния имидж на една структура. От създаването на фирмено лого, през избора на шрифтове и корпоративни цветове, до комбинацията им и развитието им в бранд с разпознаваема корпоративна идентичност, графичният дизайн е този маркетинг елемент, който въздейства най-силно.

Уеб

Помогнете ни да придадем наистина завършен вид на Вашето уеб съдържание. Независимо дали става въпрос освежаване на уебсайт, за създаване на банери или за цялостна изработка на уебсайт, ние имаме решението за Вас.

Видео

От заснемане на корпоративни видеа до създаване на анимирани клипове по предварително съгласуван сценарий, нашият екип ще вдъхне живот на всяка идея.

Принт

Визията на Вашите печатни материали е тази, с която представяте компанията си пред клиентите. Ето защо използваният дизайн трябва да е запомнящ се, да подчертава корпоративната идентичност и да допълва избраната маркетинг стратегия. Независимо дали имате нужда от нови визитки, брошури или рекламни плакати, ние ще Ви предложим най-добрите решения на конкурентни цени.

User Interface (UI)

Екипът ни е участвал в разработването на UI за софтуерни приложения, използвани в броудкаст индустрията. За да се уверим в качеството на предлагания дизайн първо проучваме конкуренцията, черпим вдъхновение от най-добрите продукти в дадена област и предлагаме модерни решения за Вашите продукти.